Statistics

Statistics

Total Visits

Views
Efecto del tiempo de fermentación con orujos del mosto de uva negra criolla (Vitis vinífera L.) en el contenido de antocianos totales del vino tinto de Magollo, Tacna 342

Total Visits Per Month

November 2018 December 2018 January 2019 February 2019 March 2019 April 2019 May 2019
Efecto del tiempo de fermentación con orujos del mosto de uva negra criolla (Vitis vinífera L.) en el contenido de antocianos totales del vino tinto de Magollo, Tacna 16 15 8 9 5 8 13

File Visits

Views
TM235_Delgado_Cabrera_NT .pdf 456

Top country views

Views
Peru 218
United States 42
Mexico 16
Argentina 14
Spain 11
Colombia 5
Germany 4
United Kingdom 4
Ukraine 4
Bolivia 3

Top cities views

Views
Lima 102
Ashburn 23
Callao 19
Houston 8
Arequipa 7
Ann Arbor 4
Mountain View 4
Cusco 3
Jujuy 3
La Paz 3

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics