Statistics

Statistics

Total Visits

Views
Efecto del tiempo de fermentación con orujos del mosto de uva negra criolla (Vitis vinífera L.) en el contenido de antocianos totales del vino tinto de Magollo, Tacna 316

Total Visits Per Month

September 2018 October 2018 November 2018 December 2018 January 2019 February 2019 March 2019
Efecto del tiempo de fermentación con orujos del mosto de uva negra criolla (Vitis vinífera L.) en el contenido de antocianos totales del vino tinto de Magollo, Tacna 17 22 16 15 8 9 0

File Visits

Views
TM235_Delgado_Cabrera_NT .pdf 390

Top country views

Views
Peru 202
United States 39
Mexico 16
Argentina 14
Spain 9
Colombia 5
Germany 4
Ukraine 4
Bolivia 3
Ecuador 3

Top cities views

Views
Lima 94
Ashburn 22
Callao 19
Arequipa 7
Houston 6
Ann Arbor 4
Mountain View 4
Cusco 3
Jujuy 3
La Paz 3

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics